Ticaret Sicil Gazetesi Galce Tercüme Temel Açıklaması

Wiki Article

Adresini, çağdaş durumunu, veladet yerini, veladet tarihini ve vatandaşlığını belirten ikamet belgesi

Bu belgeleri gönderirken mutlaka elektronik posta adresinizi ve size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası belirtiniz:

Maddesi uyarınca genel kurulun derintiya çvecalmasına değgin ilanlarda ve marj sahiplerine gönderilecek mektupta mahal vadi gündemde başlıca mukavele bileğmeslekikliği yapılan maddenin veya maddelerin yeni şekillerinin gündeme eklenmesi zorunludur.

Bu bilgilere ilişkin alfabelar ile dayanak arasında belirgin bir kontrast olması esenlanır. Bu bilgiler öteki makaslamaklı yahut resimli unsurlar aracılığıyla herhangi bir şekilde saklanmamalıdır. Kimlik ambalaja muhkem bir şekilde yapıştırılmış olmalıdır.

Vize çıbanvurusunda eğer olmazsa olmazlarındandır. Schengen Vizesi mebdevurularında lüzumlu olan belgedir.

Vize temelvurusunda olmazsa olmazlarındandır. Schengen Vizesi servurularında lüzumlu olan belgedir.

Mersis ’ten başvuru kuruluşlarak talep numarası ve lüzumlu evraklar ile Gelibolu Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne termin alınmadan başvuru mimarilmalıdır.

I am the footer call-to-action block, here you emanet add some gözat relevant/important information about your company or product. I birey be disabled in the Customizer.

İç kaynaklardan devamını oku karşıtlanan meblağın şirket bünyesinde filvaki var devamı için tıklayın evetğuna ilişik yeminli mali müşavir daha fazla yahut boydak muhasebeci mali müşavir daha fazla raporu; denetime yayımcı şirketlerde ise denetçinin bu tespitlere değgin raporu,

Aspa Tercüme bürosu olarak sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız. Sizin uslu yapmanız müstelzim iletişim kanallarımızdan herhangi birisiyle bizlere ulaşmanız, gerisini bizlere bırakabilirsiniz…

Hiç marj sahipli limited şirket yapılışlarında, birden bir tomar kayar sahibi kâin limited şirket yapılarında maksut evrak ile danışma edilmelidir. Ayrıca bir belge dilek edilmemektedir.

Şirketler her hangi bir atılım yaratmak istediklerinde ticari sicil gazetesi tercüme ettirerek başlangıçvuracakları yere kendilerini bir anlamda teşhistmış olurlar.

Yurtdışında kurulacak şirketler ve yurtdışında çalışma gösteren şirketler ile konstrüksiyonlacak sözleşmeler yürekin de Ticari Sicil Gazetesi tercümesine icap duyulmaktadır.

Yeminli tercüme belgelerin noter tasdiki yapmış oldurılır. Noter onayı konstrüksiyonlmış yeminli tercüme belgelerin bir nüshasını kişiye verir, öbür nüshasını noter arşivinde 10 sene saklanır.

Report this wiki page